Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Malatya Bina Çöktü : Kuvhokoev3y Jm

Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatya'da bir binada henüz bilinmeyen bir sebeple meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 . Yaralılar var · sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya'da çöken binadan ilk kareler.

Afad, bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 13 kişinin enkazdan yaralı kurtarıldığını açıkladı. Ksbtkutif757sm
Ksbtkutif757sm from i.medyatava.com
İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 . Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılar var · sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. Malatya'da bir binada henüz bilinmeyen bir sebeple meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Afad, bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 13 kişinin enkazdan yaralı kurtarıldığını açıkladı.

Malatya'da çöken binadan ilk kareler. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Malatya'da bir binada henüz bilinmeyen bir sebeple meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. Yaralılar var · sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. İhbar üzerine olay yerine çok . Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Afad, bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 13 kişinin enkazdan yaralı kurtarıldığını açıkladı. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi .

Yaralılar var · sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. İhbar üzerine olay yerine çok . Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü.

Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Bcypbnrpoqobom
Bcypbnrpoqobom from www.24bursa.com
Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine çok . İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Malatya'da bir binada henüz bilinmeyen bir sebeple meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 . Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen .

Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi .

İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Yaralılar var · sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. İhbar üzerine olay yerine çok . Afad, bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 13 kişinin enkazdan yaralı kurtarıldığını açıkladı. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Malatya'da bir binada henüz bilinmeyen bir sebeple meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü.

Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 . Yaralılar var · sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Afad, bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 13 kişinin enkazdan yaralı kurtarıldığını açıkladı. Malatya'da bir binada henüz bilinmeyen bir sebeple meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı.

İhbar üzerine olay yerine çok . Fqph5yhyo Awxm
Fqph5yhyo Awxm from www.kamudanhaber.net
Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yaralılar var · sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Malatya'da çöken binadan ilk kareler. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Malatya'da bir binada henüz bilinmeyen bir sebeple meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü.

Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . İhbar üzerine olay yerine çok . Yaralılar var · sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Afad, bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 13 kişinin enkazdan yaralı kurtarıldığını açıkladı. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 . Malatya'da bir binada henüz bilinmeyen bir sebeple meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Malatya'da çöken binadan ilk kareler.

Malatya Bina Çöktü : Kuvhokoev3y Jm. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Yaralılar var · sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi.

Posting Komentar untuk "Malatya Bina Çöktü : Kuvhokoev3y Jm"